February 12, 2022

Ehandel.se: "Paid social-proffset tacklade iOS-uppdateringen"🔥 Efter månader av hårt arbete så har vi nu uppdaterat hela vår utbildning (numera Paidsocial Academy) med den arbetsmodell vi använder idag för att skapa lönsamma resultat (även efter iOS14.5).

🛒 Många av våra deltagare i programmet är e-handlare som har en försäljning igång och omsätter oftast mellan 1-10 miljoner kr per år.

✋🏼De flesta har provat att annonsera på egen hand och har nu upptäckt att det inte är lika enkelt som tidigare. Det räcker sällan idag att bara ladda upp produktkatalogen till FB/IG och andra kanaler för att bli lönsam.

🕺🏼 Idag behöver de flesta mer hjälp än att bara rent mekaniskt sätta upp en kampanj på populära annonskanaler för att bli lönsam och för att kunna skala upp. Man behöver idag bli en bra marknadsförare igen som även har koll på grunderna.

🧨 Som t.ex. hur man skriver så att folk vill handla, skapar bra erbjudanden, ökar ordervärdet, livstidsvärdet och blir bättre på att samla in egen förstahands data (ex e-post, sms).

🎯 Men även spåra data bättre med externa verktyg bättre än vad annonsplattformarna erbjuder just nu.

🚀 Paidsocial Academy passar för e-handlare och entreprenörer som vill ha en långsiktig annonsstrategi och skapa en in-house avdelning i världsklass.

🎓 Nu i samband med vår nylansering så kommer även programmet ha en certifiering vilket marknadsförare som vill göra karriär kan lägga till på sitt CV och konsulter kan ha för uppvisa kompetens och öka förtroendet hos nya kunder.

Nu siktar vi på att hjälpa fler e-handlare och entreprenörer öka sin försäljning och lönsamhet 🌟🚀

Här kan du läsa om detta på Ehandel.se : https://www.ehandel.se/paid-social-proffset-tacklade-ios-uppdateringen-slar-nu-4-miljoner

RELEVANT RESURS

BLOGG
Våra senaste artiklar & guider
STÄNG
1
2
3
4

Kontaktuppgifter

Fyll i dina kontaktuppgifter

1
2
3
4

Välj kategori

Välj gärna det området du har frågor om.

1
2
3
4

Meddelande

Tillbaka
Nästa

Vi har tagit emot ditt meddelande!

Vi återkommer så snart som möjligt.

Hälsningar, The Paidsocial Team

Oops! Something went wrong while submitting the form.