PAIDSOCIAL.SE

THE ACADEMY

Förvandla ditt företag från ett tidskrävande och olönsamt projekt till en pengamaskin med vårt nya mentorskapsprogram.

PROBLEMET

Alla företag kör fast.

Trots det så skapas det fantastiska företag.
Hur lyckas vissa slita sig loss och komma ut som vinnare?

Men innan jag berättar om vad de gör annorlunda så vill jag börja med utmaningarna som många företagare brottas idag. För inte så länge sedan räckte det att ladda upp några annonsbilder så skötte Facebooks algoritm resten. Life was good.
Sen kom iOS14.5 och Apple tyckte att deras användare skulle få vara anonyma online.
Det räcker alltså inte längre att rent 'mekaniskt' kunna slänga upp en annons på Facebook för att få samma resultat som tidigare.

Här är några av de problem som företagare vi hjälper berättar om...

PROBLEMET

Alla företag kör fast.

Trots det så skapas det fantastiska företag.
Hur lyckas de slita sig loss och komma ut som vinnare?

Men innan jag berättar om vad de gör annorlunda så vill jag börja med utmaningarna som många företagare brottas idag. För inte så länge sedan räckte det att ladda upp några annonsbilder så skötte Facebooks algoritm resten. Life was good.

Sen kom iOS14.5 och Apple tyckte att deras användare skulle få vara anonyma online. Det ställde till det rejält för många eftersom det inte längre gick att spåra annonserna på samma sätt som tidigare. Det räcker alltså inte längre att rent 'mekaniskt' kunna slänga upp en annons på Facebook för att få samma resultat som tidigare.

Här är några av de problem som företagare vi hjälper berättar om...

PROBLEM 1
"Jag har ingen genomtänkt annonsstrategi."

Du vet att en väldigt stor del av din potentiella kunder hänger på sociala medier, men du är osäker på vilken annonsstrategi du skall fokusera på just nu.

Dessutom har du svårt att avgöra vilken kampanjtyp och vilka funnels du behöver för att få bästa resultat. Om du inte får resultaten du vill ha så är det troligen ett 'problem' med ditt nuvarande erbjudande.

Paidsocial Academy Annonsstrategi
Paidsocial Academy Svårt att få resultat
PROBLEM 2
"Det har blivit svårare att få bra resultat."

Du har troligtvis redan provat att annonsera för att skaffa nya kunder men just nu så kostar det kanske mer än du får tillbaka. Du är osäker på om dina kampanjer verkligen fungerar optimalt, inte minst nu efter Apples iOS14.5 uppdateringar och ökad konkurrens.

Du behöver veta hur du ska göra för att inte förlora pengar på din annonsering och vilka saker som påverkar ditt resultat mest positivt.

PROBLEM 3
"Jag kan inte enbart förlita mig på Retargeting längre." 

Du fokuserar inte på att bygga din egna tillgång - en e-postlista med potentiella kunder som räckt upp handen och sagt, “Ja, jag är intresserad av vad du har att erbjuda mig”.

Problemet med att enbart förlita sig på retargeting är att du inte har några kontaktuppgifter, då kan du inte skapa någon relation med besökaren. Sanningen är att om du inte fångar upp dina potentiella kunders kontaktuppgifter så går du miste om intäkter.

Paidsocial Academy Retargeting
Paidsocial Academy KPIer
PROBLEM 4
"Jag saknar en tydlig bild av hur det går."

Du saknar enkla mätetal (KPI:er) som hjälper dig att fatta snabba och bra beslut. Du vill ha data och rapporter som du och din organisation kan lita på.

Du vill kunna se den verkliga lönsamheten för varje produkt där alla dina kostnader vid en försäljning räknas med (inte bara annonskostnaden). Du vill kunna se när du spenderar för mycket eller för lite.

PROBLEM 5
"Det känns inte som jag kan växa lönsamt."

Det känns inte som om du kan växa så som dina kampanjer ser ut idag. När du ökar budgeten så går lönsamheten ner. Du vill förstå och kunna påverka de faktorer som påverkar din lönsamhet som till exempel hur du kan öka dina kunders livstidsvärde, öka ordervärdet, skapa riktigt bra erbjudanden och öka dina marginaler.

Dessutom vill du kunna skapa bra annonser som ger dig fler kunder. Det här är de saker som vi fokuserar på i The Academy.

Paidsocial Academy väx lönsamt
VÅRT STORA UPPDRAG

Jag har varit
precis där du är.  

Jag vet precis hur det känns med motgångar, kämpiga uppförsbackar och frustrationen när saker inte fungerar som man vill. Tänk om jag hade jag haft en mentor som redan hade gjort min "resa" som satt bredvid mig i förarsätet och hjälpte mig framåt. En person med erfarenhet och en beprövad plan att följa.

Då hade jag kunnat undvika många dyrbara misstag, hundratals sena kvällar och nätter, som det tog för mig att få fram den modell som fungerar för mig och för våra coachingklienter idag. Det är dessa erfarenheter och kunskaper som jag vill dela med av till rätt personer. Är det du?

Har du också en dröm om att skapa ett företag som spännande att driva och som är väldigt lönsamt? I så fall är Academy för dig!

Men varför skall du lyssna på mig? Här är några milstolpar som har format vårt erbjudande fram till idag:

Arbetat med köpt annonsering sedan 2009 (+12 år)
Förvaltat över 50 miljoner kronor i annonsbudget.
F.d. Marketing Manager på NA-KD, Mat.se, Schibsted.
Utbildat elever på Berghs School of Communication
Bild på Jonas Carlström, Coach på Paidsocial Academy
JONAS HAR ÄVEN MEDVERKAT PÅ
Paidsocial Academy och D CongressPaidsocial Academy medverkar på Dagens IndustriPaidsocial Academy inom Digital MarknadsföringPaidsocial Academy medverkar på Ehandel.sePaidsocial Academy medverkar på ehandelstipsPaidsocial Academy medverkar på etailPaidsocial Academy medverkar på internet i fokusPaidsocial Academy medverkar på VFM19
Nya Metoder  

Med vår hjälp får du din alla stegen på plats för att öka försäljningen!

Nya spelregler kräver nya metoder för att nå nya resultat.
När du går med i vårt coachingprogram Paidsocial Academy Lead Machine 2.0 får du tillgång till hela vår “ritning”.

Vid det här laget så har du säkert insett att om du vill vinna med din annonsering under 2022 så kan du inte använda strategier för Paid Social och digital marknadsföring från 2020. Det som fungerade för bara ett år sedan för att skala upp lönsamt fungerar inte för de flesta idag.

Tillsammans följer vi vår Paidsocial ROADMAP (se de 6 modulerna nedan) och får delarna på plats inklusive en Paidsocial Lead Machine. Detta program är inte bara en "Meta Ads kurs" eftersom det inte räcker att bara rent mekaniskt kunna ladda upp en annons för att lyckas långsiktigt. 

Du behöver fler "byggstenar" som tillsammans bilder en stabil helhet och som ger dig resultaten du vill ha under lång tid. Med en egen "Lead Machine" på plats får du trafik och e-postadresser billigare än dina konkurrenter som du sedan kan konvertera till återkommande kunder.

Paidsocial Academy Resurser

"Är det här för mig?"

Detta program är perfekt för e-handlare och entreprenörer som vill ha en stabil annonsstrategi och utbilda sig inom det som ger resultat och för att skapa en in-house avdelning i världsklass. Du får även en certifiering efter genomförd utbildning, vilket står högt i kurs hos flera arbetsgivare. 

Här nedan hittar du de olika byggstenarna (modulerna i Paidsocial Academy) som du kommer att få på plats när du joinar alla drivna deltagare i Paidsocial Academy. 

MODUL 1
Hur du skapar erbjudanden och budskap som träffar rakt i hjärtat

När du lär dig hur du skapar erbjudanden som dina kunder verkligen vill ha så kommer det vara lätt att få bra resultat med din annonsering.

I den här modulen får du bl.a. lära dig hur du fångar deras uppmärksamhet med ett budskap, erbjudande och story som träffar dem rakt i hjärtat. När du sedan kombinerar ditt budskap med ett tydligt och attraktivt erbjudande så har du en vinnande kombination redan från start.

Paidsocial Academy skapa erbjudanden
Paidsocial Academy epost lista
MODUL 2
Bygg din e-postlista och få 50-100 nya leads varje dag

Redan i Modul 2 får du några av våra allra mest effektiva metoder för att generera leads. Våra kursdeltagare genererar leads för några få kronor styck och kostnaden per klick hamnar ofta under 1 krona. Det innebär att vi når många fler intresserade för en mindre budget.

Men förutom försäljning från annonserna så bygger du upp en tillgång (en e-post- och SMS-lista) med 1:a hands data (extra viktigt nu efter iOS14-uppdateringen) som du kan kommunicera med så länge dem vill vara med på ditt nyhetsbrev.
Vad det skulle innebära för dig om du genererar 50-100 nya leads per dag (eller mer) som sedan "utbildas" via dina automatiska email, som du får på plats i senare moduler.

MODUL 3
Sätt upp lönsamma kampanjer som ett proffs

När du går igenom videolektionerna i modul 3 så får du båda våra arbetsmodeller som vi använder för nystartade företag och för mer avancerade annonsörer. Du kommer veta precis vilka typer av målgrupper du skall skapa för att hitta nya leads och för att konvertera dem till kunder.

Med de här inställningarna (anpassade efter iOS14.5 uppdateringen) så maximerar du ROAS (ökar lönsamheten). Vi spenderar över 1 000 000 kr per månad på FB Ads på den svenska marknaden vilket innebär att du får våra lärdomar och den senaste datan från annonsplattformen.

Paidsocial Academy lönsamma kampanjer
Paidsocial Academy annonser som säljer
MODUL 4
Hur du skapar annonser som säljer

Det spelar ingen roll hur bra din produkt är om du inte kan fånga dina potentiella kunders intresse och behålla deras uppmärksamhet tillräckligt länge för att få dem att göra det du vill. Kan du inte göra det så kommer du inte sälja speciellt mycket. Att skapa bra annonser inom Paid Social har alltid varit viktigt. Men nu efter iOS14.5 så har det blivit ännu viktigare att få fram annonsmaterial som konverterar.

Idag är det viktigare än någonsin att generera klicket snabbt. Det som påverkar detta mest är ditt annonsmaterial. Därför har vi en hel modul som enbart fokuserar på hur du får fram annonser snabbt och enkelt som konverterar oavsett vilken budget du har.

MODUL 5
Min emailmetod - din guldgruva

Många använder e-post i sin marknadsföring. Men de flesta gör det på fel sätt och får därför ganska dåliga resultat. När du använder min metod får du e-postkampanjer som jobbar automatiskt baserat på hur någon har interagerat med ditt företag och din webbplats.

I modul 5 avslöjar jag alla de sätt som kan 2x, 5x eller 10x din e-postintäkter med hjälp av smarta automatiska e-postflöden i kombination med manuella utskick (nyhetsbrev). Flera av deltagarna har fått igen hela sin investering i programmet enbart genom att addera ett fåtal av de e-poststrategier copy-mallar som du får i modul 5.

Jonas emailmetod
Paidsocial Academy optimering och analys
MODUL 6
Optimera & Skala upp

Det är viktigt att du har en effektiv teststrategi på plats. I modul 6 så kommer du att lära dig flera sätt att testa ditt annonsmaterial och målgrupper samtidigt som du minimerar budgeten. Men också flera strategier för att skala upp Meta-ads men även när du är redo för att lägga till fler Paid Social kanaler som TikTok och Snapchat ads.

Vi har hanterat miljoner i annonskostnad så vi vet exakt vilka siffror du ska hålla koll på. Här får du lära dig hur du finjusterar dina kampanjer för att maxa avkastningen och skala upp till helt nya nivåer. 

Investera in-house

Bli certifierad 'Paid Social Ninja' som genererar leads & försäljningar.

En certifiering som slår högt hos arbetsgivare eller kunder.

Kvaliteten på ditt företagande kommer att bestämmas av kvaliteten på din eller ditt teams kunskaper och kapacitet. Om du är övertygad om att Facebook och Instagram annonsering är eller kommer att vara en viktig del för din försäljning - då är det en kanal som du eller de på marknadsavdelningen behöver behärska. 

Men för att lyckas så behöver vi kombinera annonseringen med de saker som vi har tagit fram i vårt nya utbildningsprogram. Föreställ dig en plats där svaren på dina största utmaningar väntar på dig. Vi tar bort alla gissningarna för hur du får din e-handel att växa så att du kan spendera mindre tid på att fundera och mer tid på att faktiskt göra det som krävs för att ditt företag ska växa.

Kom igång med vårt nya program
Lead Machine 2.0 och bli certifierad som Paidsocial Academy 'Ninja'.

Korrekt Pixelinstallation & API
Generera trafik, lead och sälj.
Skapa miljonförsäljning lönsamt
VAD ingår i programmet?
Rådgivning & Live Coachning
Rådgivning & Live Coachning
Arbetsböcker & Övningar
Arbetsböcker & Övningar
+120 st steg-för-steg videor
+120 st steg-för-steg videor
E-Post Mallar
E-Post Mallar
Checklistor
Checklistor
Quiz Mallar
Quiz Mallar
Facebook Annonser
Facebook Annonser
Daglig support i privat FB Grupp
Daglig support i privat FB Grupp
+60 Q&A webinar inspelningar
+60 Q&A webinar inspelningar
Bonus webinars med fler experter
Bonus webinars med fler experter
Rekommenderade verktyg
Rekommenderade verktyg
Certifiering Paidsocial Academy
Certifiering Paidsocial Academy
Lead Machine Installation Garanti
Lead Machine Installation Garanti

Nu med vår unika Lead Machine garanti!

Om du inte är igång din egna Lead Machine Funnel inom 14-21 dagar efter kursstart (med våra tydliga instruktioner och support) så sitter vi med dig 1-on-1 tills hela ramverket är på plats. 

ANDRA KURSER
Mindset
Story &
Erbjudande
Lead Gen
Strategi
Annons-
kampanjer
Optimering
& Analys
Skala upp
intäkterna
Certifierad
Vidareutbildning
REFERENSER

Vad säger våra
100+ deltagare?

Ta reda på varför några av de bästa e-handlarna och företagarna i Sverige anlitade Jonas för att träna dem att generera hundratals leads och öka försäljningen med Paid Social!

Våra Academy-deltagare består av främst av e-handlare, coacher och konsulter inom digital marknadsföring.

Citat om Paidsocial Academy

Det är väldigt tillfredsställande att se nya leads (prenumeranter på nyhetsbrevet) komma in som sen konverterar. Sen har det varit guld för mig att ha tillgång till regelbunden konsultation och Jonas ställer alltid upp med att dela med sig av sin kunskap. Vi har fått fantastiska resultat och vår omsättning online har ökat över förväntan!

Åsa Skeppstedt

Ägare
Tehusetjava.se
Citat om Paidsocial Academy

"En försäljningsökning på 10x gånger! Det var vad som hände när vi började jobba med Jonas och Facebook & Instagram annonsering strukturerat och efter ett system."

Anton Askenström

Grundare
Swedishtonic.com
Citat om Paidsocial Academy

Nu har vi fått full koll på hur vi snabbt och enkelt ser att vår facebook annonsering är lönsam och vad vi behöver justera. Har du en fungerande business men inte fått lönsamhet eller känner att Facebook annonsering är svårt, så tveka inte att gå med i programmet!

Magnus Meijer

Grundare
Bumpy.se
Citat om Paidsocial Academy

Om du vill tjäna mer pengar, få bättre resultat, ha lyckligare kunder, bredda din egen horisont medan du har kul och lär dig mer än du trodde var möjligt - då MÅSTE du göra affärer med Jonas.

Per Svanström

f.d. CEO, Reseguiden
FRÅGOR OCH SVAR

Några funderingar?

Vad hjälper Paidsocial Academy till med?

Paidsocial Academy kommer hjälpa dig uppnå följande inom 12 veckor eller mindre:

 • Skapa ett budskap, story och erbjudande som din marknad inte kommer att kunna tacka nej till.
 • Få igång din första Lead Machine att bli redo att generera leads inom 14-21 dagar - Garanterat!
 • Skapa annonskampanjer som fungerar (iOS14.5 anpassade) för leads, nya kunder och retargeting.
 • Hur du får fram annonsmaterial som konverterar oavsett vilken budget du har.
 • Konvertera nya leads till återkommande kunder (öka livstidsvärdet) med smart email marketing.
 • Se till att ditt företag blir datadrivet, dvs så att det blir förutsägbart, konsekvent och mycket lönsamt.

Vem är programmet Paidsocial Academy för?

Det här är för e-handlare, konsulter, B2B som har produkt eller tjänst som folk vill ha. Du eller företag som anlitat dig har troligen en omsättning på över 1 miljon kronor (om du inte är helt nystartad). Men du kämpar med något av följande saker:

 • “Har svårt att hitta rätt målgrupper eller hitta rätt kunder”
 • “Har tidsbrist och vill bara veta vad som fungerar och struntar i resten”
 • “Vill öka kunskapen men vet inte i vilken ände jag skall börja”
 • "Bli certifierad och använda det som språngbräda för din karriär eller för att få nya klienter som konsult."
 • “Vill få många fler kontakter och potentiella kunder i nyhetsbrevet”
 • “Vill ha en tydlig och hållbar Paid Social strategi
 • “Få full kontroll över siffrorna & förstå vad som fungerar/inte fungerar”
 • “Vill öka lönsamheten (ROAS) på kampanjerna, inte minst efter iOS14.5”
 • “Vill kunna skala upp verksamheten”

Hur fungerar det här programmet?

Paidsocial Academy ger dig allt du behöver för att uppnå denna transformation:

Videolektioner: 6 omfattande träningsmoduler med steg-för-steg-instruktioner (inga detaljer saknas).
Verktyg: Få tillgång till de verktyg som krävs för att bygga, testa, och optimera din "vinstmaskin".
Community: Lär känna och umgås med andra drivna marknadsförare som är på liknande resa som du.
Live Coaching: Veckovisa Q&A-samtal på Zoom där du kan ställa alla dina frågor och få svar direkt.
Inbjudna experter: Jonas bjuder även in fler experter som gästar oss och delar med sig av sina hemligheter.
Videobank: Inspelningar av tidigare Q&A samtal med tidsstämplar så du kan lära dig mer utöver kursplanen
Uppstart/Strategi: Vi lägger en individuell plan specifikt för dig och din verksamhet att fokusera på.
Audit: Under uppstartssamtalet får du även en audit av befintliga annonskampanjer och email serier.
Support: Få support dygnet runt via vårt community eller via e-post till Jonas och hans medarbetare.

Hur startar jag med Paidsocial Academy?

Om du är en företagare (eller anlitad/anställd som marknadsförare av ett företag) som har en omsättning på förslagsvis över 1 miljon kronor per år och du är intresserad av att öka din försäljning och lönsamhet.

Då skall du boka ett samtal i vår kalender så kommer Jonas eller någon från vårt team att träffa dig på Zoom för att se om Paidsocial Academy passar dig och företaget bra.

Anledningen till att vi har ett samtal istället för ett orderformulär är för att säkerställa att vi kan hjälpa dig nå dina mål. Men också för att vi maximalt tar in 12 nya medlemmar per månad och att för vi inte skall spendera tid med personer som kanske inte passar eller är redo just nu. Om du har några frågor, maila support@jonascarlstrom.se

Vad kostar Paidsocial Academy?

Du får alla detaljer som du behöver för att fatta ett beslut efter att din ansökan har blivit godkänd hos oss.

Vem är detta program INTE för?

Om du inte har en produkt eller tjänst eller några nöjda kunder, då är detta program är inte för dig (förutom om du är erfarenhet och har startat företag online tidigare). Eller om du är ute efter att tjäna snabba pengar utan att behöva göra något själv.

Men även personer som inte är coachbara och redan tror att de vet eller har hört allt. Eller om dem som lever på marginalen och letar efter ett sätt att rädda sig från ekonomiska problem, då är detta inte heller detta program rätt.

Vad händer efter mina 12 månader med full support och min certifiering?

Förutom att du kommer att ha en Lead Machine på plats och bättre annonskampanjer som genererar mer trafik, leads och försäljningar än innan programmet, så kommer du ha tillgång till allt videomaterial i kursportalen samt våra bonuskurser som ingår så länge dessa är aktiva.

Likadant med vårt Paidsocial community (FB Gruppen) där kommer du också ha vänner och oss att bolla med så länge den gruppen är aktiv. Vill du ha fortsatt full support (medverka på Live call och tillgång till alla Live-call inspelningar, email support) även efter dessa 12 månader så kommer vi erbjuda alternativ även för det.

Jag vet inte om jag har tid att gå Academy programmet?

Om du inte är nöjd med dina nuvarande resultat så innebär det att det du gör med din tid idag inte riktigt fungerar. Det är inte mängden tid du spenderar som spelar så mkt roll, det är vad du gör med tiden du har.

Om det är värt att göra, så är det värt att göra det även om du bara har några minuter per dag över. När du är med i programmet så kommer du spara massor med tid. Du kommer veta vilka saker du behöver ha koll på av ännu viktigare vad du kan strunta i.

Du slipper spendera tid på youtube mm letandes efter svar när du kört fast eller har funderingar. Du kan göra snabba och enkla ändringar själv (du behöver inte sitta och vänta eller förklara för en byrå hur du vill ha det).

Vi har färdiga mallar, checklistor och flödesscheman för att snabbt checka av stegen, så att du kan gå vidare och göra annat än att hänga i Ads manager. Innehållet är noggrant organiserat och lätt att navigera så att du kan hitta precis det du behöver. På 15 minuter kan du ofta få ditt nästa lilla genombrott.

De som har störst framgång i medlemskapet investerar ett par timmar i veckan och implementerar strategier som hjälper dem att växa. Det är en liten investering av din tid med tanke på att många av våra medlemmar ser en 5-10X avkastning på sin investering under den första tiden, med potential att fördubbla sin verksamhet under det första året.

Hur blir jag certifierad efter slutförd utbildning?

När du gått igenom alla 6 modulernas videolektioner och svarat rätt på alla frågorna för respektive samt slutfört arbetsuppgifterna så kommer du att få ett digitalt certifikat för genomförd utbildning som du kan lägga till ditt CV, visa för potentiella kunder om du är konsult/byrå eller bara hänga upp stolt på väggen. Hur snabbt du blir certifierad det väljer du själv och beror på hur snabbt du går igenom modulerna, arbetsuppgifterna och svarar rätt på tillhörande frågor.

Det är en stor investering jämfört med vanliga onlinekurser?

Ja, vårt program är inte gratis det kostar en hel del. Förutom alla års erfarenhet samlade i videolektionerna så spenderar vi vår tid med dig under 12 månader men även efter det i FB gruppen och med uppdateringar av videolektionerna som du har "for life". Vissa ser oss som en "extra expert" på marknadsavdelningen och i jämförelse med kostnad i lön och sociala avgifter är för en anställd Paid social expert eller konsult som tar betalt per timma under 12 månader så är investeringen mycket mindre.

För många vi träffar så kostar det ännu mer i utebliven inkomst att inte ha dessa saker på plats av det som du får i programmet. Om jag får vara lite krass. Om du tror att du med vår hjälp och bevisade system som jag har visat dig här idag skulle hjälpa dig att sälja för mer än ca 45 000 kr extra per per år (plus dina marginaler) så har du hela programmet betalt. De flesta vi jobbar med har större mål om försäljningsökning än så.

Visst varken vi eller Meta mfl kan garantera att någon kommer ta fram plånboken och handla när de kommer till din webbplats, men vi kan nog garantera att du kommer få fler relevanta besökare så billigt som möjligt på en av världens största största annonsplattformar.

Så har du ett bra erbjudande (som vi hjälper dig med) och något som folk vill ha så borde du sälja mer om många fler ser ditt erbjudande nu än tidigare. Det är ju det här vi spenderar vår tid för att hjälpa dig med och det är det som vi tar betalt för att kunna hålla en hög supportgrad och hög nivå på innehållet.


Hur länge får jag tillgång till innehållet och supporten?

KURSINNEHÅLLET: "For life". Du får tillgång till videolektionerna Paidsocial Academy (Lead Machine 2.0)

Detta innehåll levereras i form av videolektioner inne på vår kursportal som du får access till även efter 12 månader, så länge programmet är aktivt. Du kommer också att få alla uppdateringar vi gör av videolektioner, verktyg, checklistor i modulerna kostnadsfritt.

COMMUNITY SUPPORTEN: "For Life". Du får tillgång till vår privata Facebookgrupp (enbart för dem i programmet) där jag och mitt team ihop med de andra drivna och hjälpsamma medlemmarna svarar på dina frågor och dagligen delar nya idéer och stöttar varandra. Du har alltså access till vårt drivna community och privata Facebook grupp även efter 12 veckor så länge gruppen är aktiv.

LIVE SUPPORTEN: 12 månader. Varje vecka kör videomöte Live (Zoom) där vi delar av med oss av vad som fungerar för våra annonskampanjer just nu och svarar på frågor som du har för aktiva kampanjer, tekniska saker eller om kursinnehållet. Du behöver inte vara med i bild men det är bra om du kan dela din skärm så att vi lättare kan lösa saker jämfört med att maila fram och tillbaka. Tänk på hur mycket du hinner lära dig på ett år i din egen takt.

Email support: (12 månader) : Du kan ställa frågor som du har direkt till Jonas och Adam.

Hur snabbt kan jag förvänta mig resultat?

Detta är det bästa med det här! Programmet är skapat för att kunna få resultat så snabbt som möjligt eftersom jag vet att det som hindrar folk från att lyckas och fullfölja är för att det dröjer för länge innan de ser några resultat.

Kan du få resultat väldigt snabbt med Academy? Ja det är absolut möjligt, men det är inte poängen. Det som räknas är att vi kommer att visa dig hur du skalar upp din försäljning lönsamt och vad som påverkar det.

Om vi låtsas att du tänkte tillbaka på det här om 20 år, skulle det spela roll om det tog 6 dagar eller 6 månader att nå bra resultat?

Om du vill ha resultat över en natt så är inte detta program för dig. Om du vill ha en stabil och långsiktig e-handel som håller i längden så är detta din grej.

För vissa kommer små ändringar i deras annonskampanjer göra stor skillnad direkt, för andra är det email serier som börjar jobba för dem. Eller så är det ökande ordervärden och högre konvertering från vår copywriting modell mm som blir sista siffran i kodlåset.

För andra så tar det lite längre tid beroende på hur mkt de har på plats från början. Vilka delar som blir viktigast för dig i början hjälper vi dig med. Det enda jag kan garantera är att det kommer att gå mycket snabbare än om du hade försökt ta reda på detta och få det på plats på egen hand.

Jag är inte säker på att detta fungerar (för mig)?

Du känner kanske inte mig så jag förstår att du inte tror på allt jag säger. Men tro på det tillräckligt för att prova.

Vissa jag talat med tycker det låter för enkelt och försöker hitta något mer komplicerat. Andra tycker det låter för bra för att vara sant. Jag säger att det är för bra för att vara falskt.

Speciellt när du sett resultaten från våra medlemmar och eftersom programmet är live. Det innebär att saker som händer i ditt företag och med Paid Social marknaden kan vi hela tiden anpassa oss för ihop som grupp. Jämfört med att sitta själv på sitt rum och jaga svar som är motstridiga.

Kommer du stöta på utmaningar på vägen? Ja, absolut. Om någon låtsas något annat så är de naiva eller lögnare. Du kommer bli utmanad, men tillsammans så tar vi oss förbi dessa hinder. De flesta hinder är väldigt återkommande och vi har lärt oss hur vi hanterar dem oavsett nisch, men du kommer med vår hjälp undvika många innan de ens dyker upp.

Om du ändå känner att det inte är något för dig så har du pengarna tillbaka garanti inom 14 dagar (så länge du inte gått igenom mer än 25% av alla videolektioner eller använt vår Lead Machine Funnel garanti).

Jag har inte så stor erfarenhet inom digital marknadsföring

Vi var alla nya vid en tidpunkt. Det är inte var du startar som spelar roll det är var du slutar. så oavsett vart du startar så kan du med vår hjälp få det att fungera.

Man kan inte lära sig att simma genom att se några videor. Du behöver hoppa in i poolen och jag och mitt team kommer att vara din badvakt. Vi kommer att börja enkelt från grunden och snabbare än du tror så kommer du upptäcka vilka framsteg du har gjort. Därefter kan du ta steget vidare till "expertnivåerna" i programmet.

ANSÖK TILL PROGRAMMET

Öka försäljningen med min hjälp

Paid Social behöver inte vara komplicerat. JUST NU ÄR DET VÄNTELISTA TILL PROGRAMMET. Klicka här för att lägga till dig på väntelistan och få reda på när man kan ansöka till programmet igen.

Tips: Medan du väntar är det toppen om du har läst vår ROAD MAP eller sett vårt ROAS webinar. För då känner du bättre till vår arbetsmodell och vad vi eventuellt kan hjälpa dig med.

Här nedan kan du se några erfarenheter vi har samlat på oss:

Arbetat med köpt annonsering sedan 2009 (+12 år)
Förvaltat över 75 miljoner kronor i annonsbudget.
F.d. Marketing Manager på NA-KD, Mat.se, Schibsted.
Utbildat elever på Berghs School of Communication
Jonas Carlström, coach inom ehandel på paidsocial academy
STÄNG
1
2
3
4

Kontaktuppgifter

Fyll i dina kontaktuppgifter

1
2
3
4

Välj kategori

Välj gärna det området du har frågor om.

1
2
3
4

Meddelande

Tillbaka
Nästa

Vi har tagit emot ditt meddelande!

Vi återkommer så snart som möjligt.

Hälsningar, The Paidsocial Team

Oops! Something went wrong while submitting the form.
BOKA SAMTAL